Zece sfaturi pentru a combate acnee

Mai mult de 8 milioane de persoane suferă de această problemă de piele, reprezentând 25% din cereri, dermatologice

Mai mult de opt milioane de spanioli suferă de acnee, piele, ceea ce constituie 25 la sută din cereri dermatologice, potrivit Academiei Spaniole de Dermatologie și Venerologie (AEDV), și vă puteți gândi, de a limita calitatea vieții, de care suferă.

„Deși nu este o boală, și grave, vizibile de deteriorare și semnificative, care provoacă acnee pe fata, gat si de spate, pot lăsa pe termen lung cicatrici reziduale adânci și scurte, pentru a reduce stima de sine a pacientului și de a afecta calitatea vieții și relațiile interpersonale”, – spune dr. Aurora comunitățile garre, expert medicale de laborator Cinfa.

foto9

Acest tip de leziuni afectează mai cea mai frecventă și severă măsură de femei decât de bărbați, și prevalența acestei boli dermatologice crește în perioada de pubertate (14-16 ani). Deși, de obicei, rezolvate de 20-25 de ani, există cazuri în care acneea apare numai după 30 de ani, sau chiar mai târziu.

În orice caz, acneea poate fi

„În orice caz, acneea poate fi”, – a spus expertul, pentru care este important de a rezolva problema decât mâinile unui specialist. „Prin măsuri de igienă, nu atingeți pielea prea mult, de a deveni Curățarea pielii feței sau de îngrijire nutriție și scumpe tratamente de calitate, tratament medicamentos și o mulțime de permanență, putem obține, ca acneea va spori foarte mult”, adaugă el.

La apariția de acnee afectează toate modificările hormonale caracteristice vârstei adolescentine. De asemenea, puteți adăuga alte, cum ar fi predispozitia genetica, stresul, utilizarea necorespunzătoare a produselor cosmetice sau mai multe obiceiuri proaste de igienă.

„De la acnee afectează activitatea glandelor sebacee responsabile de producția de grăsime (sebum), până la punctul în care secreta mai mult decât necesară. Astfel, firele de legătură glande cu porii pielii devin înfundate din cauza acumulării de sebum și celule moarte”, – explică el .

Expertul a elaborat un set de principii de bază, care pot ajuta pentru a preveni și de a îmbunătăți acnee:

  1. Nu atingeți pielea.

Doctor amintește că, pentru a gestiona (apretarte și rascarte) diverse leziuni care cauzează acneea se poate agrava problema și de a lăsa cicatrici sau pete intunecate pe piele. În plus, mâinile pot fi întotdeauna potențiale purtătoare de bacterii, ceea ce crește riscul de infecții.

  1. Spălați-vă pielea cu blândețe.

Este important pentru a curăța fața de două ori pe zi, cu ajutorul mijloacelor speciale pentru tenul gras și nu se spală. În continuare, trebuie să hidrata hidrata pielea cu creme sau geluri, care sunt, de asemenea, potrivite pentru tipul tau de piele, și de a elimina face întotdeauna la sfârșitul zilei.

  1. Curățarea pielii feței da, dar cu prudență.

În acest caz, există intoaccount că există măști și diverse tratamente de queratolíticos, care ajuta pentru a elimina înfundarea porii. Există, de asemenea, medicamente care pot îndeplini această funcție.

  1. Aféitate cu prudență.

De ras poate crește o problemă, trebuie să facă acest lucru cu atenție, pentru a nu agrava o accidentare. Dacă utilizați un cuțit, lama trebuie să fie ascuțit, și, înainte de a face crema de ras trebuie să se spele pe fata cu apa si sapun, pentru a inmuia barba.

  1. Selectați produsele cosmetice potrivite.

Persoanele cu tenul gras ar trebui să alegeți pe cele de consistență, nu gras și, mai ales, cele care includ legenda „nu comedogénicos”, deoarece acestea nu bloca porii pielii. De asemenea, produsele de protecție solară trebuie să fie liber de grăsime.

  1. Fii atent cu soare.

Deși soarele poate îmbunătăți acnee, după o poate provoca un efect invers și agrava trauma. În plus, razele UV și infraroșii (IR-A) pot provoca daune grave la nivelul pielii noastre pe termen scurt și pe termen lung, de aceea este foarte important să se în mod corespunzător proteja procedurile, produsele de protecție solară, potrivite pentru tenul gras.foto11

  1. Spălați-vă părul în mod regulat.

Aveți nevoie să vă spălați părul în mod regulat, mai ales dacă este gras, pentru a-l purta întotdeauna curat și pentru a preveni grăsime, deplasați degetul pe piele. Dornici de a separa parul de persoane, de exemplu, în zona de breton.

  1. Urmeze un regim alimentar echilibrat.

Este important de a mânca în mod corespunzător și de a exclude sau de a reduce la minimum acele alimente cu un indice glicemic ridicat, cum ar fi de zahăr rafinat.

  1. Contactați un dermatolog.

Cel mai bun mod de a preveni cicatrici-este de a merge cât mai curând posibil, tratamentul potrivit pentru tipul tau de acnee, că medicul dumneavoastră va ști să aprecieze. În unele cazuri, tratamentul include medicamente care necesită un control strict din partea unui specialist.

  1. Perseverența în îndeplinirea procedurilor.

Ca și în cazul geluri și creme teme, ca pe medicamente, avea loc un tratament împotriva acneei, trebuie să îndeplinească toate recomandările dermatolog dumneavoastră, și în literă, și să fie constantă în timp.