Sfaturi pentru a combate acnee adulți

Eliminarea acestora are loc cu câteva îngrijire a ziarului, care nu provoacă cicatrici și o alimentație sănătoasă

foto12Când adolescența deja departe îmi amintesc, încă există momente în care apariția de acnee și puncte negre poate strica ziua. Și nu în cazuri specifice: în baza de date, care lucrează dermatologi, aproape 40% dintre femeile cu vârsta de la 20 până la 40 de ani, arată semne de acnee, care pot fi persistente (încă acolo în perioada de pubertate) sau începe mai târziu, și, de obicei, deveni vizibil în partea de jos a fetei (gura și bărbia) în primul rând.

Procesul este aproape aceeași ca și în acneea juvenilă

Procesul este aproape aceeași ca și în acneea juvenilă –începe atunci când porii înfundate, excesul de grasime, celule moarte și bacterii, care provoacă leziuni inflamatorii și motive să se uite la modificările hormonale, stresul, ereditatea, poluarea și chiar și în convenționale cosmetice greșit. Departe de a face cu acnee, nu este ușor, la orice varsta, dar in cazul unui adult problemă este tratament, semnele de imbatranire, simultan imperfecțiunile.

Ceea ce este, ce face. Pentru a combate cu eficiență extrem de important pentru a afla ce-l provoacă, prin urmare, ar trebui să se înscrie la un specialist, pentru a putea aprecia tipul de acnee, desemna, de îngrijire și de tratament cele mai adecvate și pentru a evita în viitor cicatrici, care sunt apoi dificil de a elimina. Doctor Jose Gonzalez Castro, un dermatolog și director al Institutului de Dermatologie (Advanced Iderma) spitalul Dexeus Chiron, recomandă „să continue buna procedura de curățare este potrivit pentru pielea cu acnee și, de ce nu la uscarea pielii; scrie pe proceduri, care ar trebui să fie specifice pentru o piele adulți și nu pentru adolescenți, și pentru a evita manipulări de leziuni și remedii”.

Afectează, de asemenea, importanța de „obiceiuri bune produse cosmetice, care includ curățenie regulată bureți și perii pentru make-up și utilizarea produselor, nu comedogénicos (care produce puncte negre) și acizi grași, care trebuie să fie eliminate, și cu atenție, fără excepție, în fiecare seară”. Nu de hidratare pentru tenul gras și combinat, mai contribuie la apariția de acnee, este un alt eroare de bază de frumusete. „Toate tipurile de piele, deshidrata, adică, își pierd capacitatea de a reține apa în stratul de cornee”, spune Leonor Prieto, director de cercetare La Roche-Posay. Amestecate și grăsimi nevoie de texturi ușoare și matificantes și dezvoltare fara uleiuri (oil-free).

Doctor Colbert, consiliere de atractii de celebrități și de îngerii victoria ‘ s Secret, subliniază rolul hormonilor în acnee adulți, mai sus de alimentare: „femeile gravide se confruntă cu modificări ale pielii ca urmare a modificărilor hormonale, și una dintre ele este de acnee. Când vine vorba de alți factori, cum ar fi produsele alimentare, nu există o relație clară, dar există o teorie în acest sens”. Nu ar trebui să abuzeze de alimente grasimi si alimente procesate sau excesul de zahăr este un Sfat. Pe de altă parte, Colbert consideră că, în unele cazuri, acneea poate avea o soluție cosmetice: „Ingrediente cum ar fi retinol sau acid glicolic și salicilic se poate utiliza pentru a exfolia si a reduce inflamatia cauzate de acnee”, spune el.

foto10

Peeling ” da ” sau ” nu

„În tratamentul de acnee procedurile de igienă-acest lucru este important, dar trebuie să aveți grijă de exfoliere, deoarece acționează doar pe o serie de factori, care provoacă hiperkeratoza”, – spune dr. Isabel Aldanondo, dermatolog Grup de Dermatologie Pedro Jaén. „Mai bine să nu facă peeling mecanic, dar și chimic, cu ajutorul unor molecule, cum retinoizi sau гидроксикислоты”, spune el. În mâinile medicale, peeling-aceasta este o alegere bună pentru a minimiza cicatricile de la acnee, cum ar fi fracționată a federației RUSE, pulsatorie de lumină și unele tipuri de lasere.

Arta de ipocrizie

În afară de tratament, de cosmetice ofera produse de camuflaj, care ajuta pentru a ascunde cu ajutorul culoare, prezența de acnee și se aplică numai în ceea ce privește diabet zaharat, ca și cele care accelerează procesul de uscare. Acnee are, de asemenea, false prietenii, ca soarele, ceea ce determină îmbunătățirea aspectul original, dar, de asemenea, creează un efect invers, atunci se acutizează.

  1. Cu ajutorul culorilor. Tratamentul antimperfecciones pentru tenul gras cu tendinta acneica. Effaclar Duo, 19 euro. La Roche-Posay.
  2. Îngrijire global pentru acnee adult. Emulsie atingere uscat antimperfecciones, care nu lasă urme reziduale și de întinerire. Triacnéal Expert, 19 euro. Avene.
  3. Ser oil free cu acid salicilic și acid glicolic. Acestea sunt semnele de imbatranire, reduce vizibil imperfectiunile, controlează excesul de sebum și elimină hiperpigmentare. Folosi 3-5 picături. Blemish + Age Defense, 86 euro. Skinceuticals.
  4. Gel de curățare fără uleiuri și antibacteriene. Este compatibil cu tratarea punctelor negre. Dermo Purifyier, 12,95 euro. Eucerin.
  5. Discuri de peeling (de 2-3 ori pe săptămână). Intensify A Persoanei Disc. 20 de unități, 62 euro. Doctor Colbert.